Άλλος άνθρωπος ο Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει σε ντουέτο με την κόρη του! (εικόνα &βίντεο)

Άλλος άνθρωπος ο Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει σε ντουέτο με την κόρη του! (εικόνα &βίντεο)

Το πρώτο ντουέτο πατέρα και κόρης!

Μια ιδιαίτερη συνεργασία στο χώρο του τραγουδιού αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.  Στις 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι  «Για σένα μόνο» με την μοναδική φωνή του Πασχάλη Τερζή και την ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά.. να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά..” ❤️ Την Παρασκευή 25/09 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι μας “Για Σένα Μόνο” σε όλες τις πλατφόρμες! Και τη Δευτέρα 28/09 έχουμε πρεμιέρα του βίντεο κλιπ στο Youtube, σε σκηνοθεσία του @giannis_michelopoulos ?? Μείνετε συντονισμένοι στα stories μου για λεπτομέρειες! Στίχοι: ??‍♀️ Μουσική: @pademusic + ??‍♀️ Έρχεται από τη @minosemi_official ? #giasenamono #paschalisterzis #yiannaterzi #pashalisterzis #giannaterzi #duet #newsong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά από μεγάλη απουσία, επιστρέφει αδυνατισμένος, ανανεωμένος και με όρεξη για επιτυχίες.  Την αποκάλυψη έκανε η κόρη του , με μια ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα « Για σένα μόνο! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί… και τώρα το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο»!

Τους στοίχους και την μουσική έχει γράψει η ίδια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ