Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογείται πως ένιωσε όταν η Δανάη Μπάρκα του ζήτησε να τον λέει «μπαμπά»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογείται πως ένιωσε όταν η Δανάη Μπάρκα του ζήτησε να τον λέει «μπαμπά»

Μία συνάντηση δύο ανθρώπων που τους ενώνουν ισχυροί δεσμοί.

Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αν και δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Δανάης Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, την μεγάλωσε σαν δικό του παιδί, όταν η ηθοποιός και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την Παρασκευή ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega και της εξομολογήθηκε δημόσια για πρώτη φορά τα συναισθήματα που του προκάλεσε μία σκηνή από την μεταξύ τους συμβίωση.

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου.

 Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: “Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά;” Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα “Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες.”Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συγκίνησε την παρουσιάστρια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ