Κωνσταντίνα: «Η μητέρα μου πέθανε με τον καημό του αγνοούμενου πατέρα μου»

Κωνσταντίνα: «Η μητέρα μου πέθανε με τον καημό του αγνοούμενου πατέρα μου»

Ακόμα και τώρα ο πατέρας της τραγουδίστριας θεωρείται αγνοούμενος.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και μίλησε για το μεγάλο «βάσανο» της οικογένειάς της, τον  αγνοούμενο πατέρα της από την εποχή της Κυπριακής τραγωδίας του 1974.

«Χάσαμε τον πατέρα μου στον πόλεμο του ’74, στην εισβολή. Ο πατέρας μου είναι από τους αγνοούμενους της Κύπρου. Είναι μία ανοιχτή πληγή αυτό, θέλω να πω πολλά, τι να πω, όμως… Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοούμενων. Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος και μας αναγκάζουν, για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα και να διαχειριστούμε διάφορα θέματα, που αφορούν στον πατέρα μας, να πάμε στο δικαστήριο και να τον κηρύξουμε άφαντο. Αυτό δεν είναι νόμος…

Ευελπιστούμε να βρεθεί. Περιμένουμε κάποια ειδοποίηση ότι τον βρήκαν κάπου, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του. Δεν άνοιξε την πόρτα κι έφυγε… Ξέρουμε ότι τον συνέλαβαν, ξέρουμε που, κάτω από ποιες συνθήκες. Συνέλαβαν και τ’ αδέλφια μου μαζί κι ευτυχώς τους άφησαν. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ