Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)

Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)

Και το όνομα αυτού, Γιώργος.

Ημέρα μεγάλης χαράς σήμερα για την Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, αφού βάφτισαν το γιο τους. Παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα ελάχιστα πρόσωπα που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το μυστήριο, το ζευγάρι δεν το ανέβαλε.

Ετσι, το Σάββατο, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων ο μικρός πήρε το όνομα Γιώργος και οι ευτυχισμένοι γονείς πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, μαζί με την καλή τους φίλη, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)

Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και είχε αναφερθεί στις ιδιαιτερότητες της βάφτισης: «Εγώ πρώτα ο Θεός θα βαφτίσω τον μικρό το Σάββατο. Και η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Γιατί καλείσαι πραγματικά να διαλέξεις ποιους θα καλέσεις στη βάφτιση του παιδιού σου. Και αυτό από μόνο του είναι πολύ δύσκολο και σε βάζει σε μια διαδικασία η οποία θα έλεγα είναι, αν μη τι άλλο, άβολη. Το σημαντικότερο είναι ο φόβος που υπάρχει μέσα μας εξαιτίας της κατάστασης, γιατί δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Αυτά τα 15 άτομα που θα καλέσεις στη βάφτιση… Θα θέλουν μια αγκαλιά, θα θέλουν να δουν τον νεοφώτιστο. Όλα από απόσταση».

Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)Μαντώ Γαστεράτου: Βάφτισε το γιο της! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ