Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε την πραγματική αιτία του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα! (vid)

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε την πραγματική αιτία του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα! (vid)

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ανοιχτά στον λόγο που οδηγήθηκαν στην διάλυση του γάμου τους.

Η Φαίη Σκορδά ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας σε μια εκ βαθέων συζήτηση. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και αποκάλυψε τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου.

Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ