Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το διαζύγιό μου είχε πάρα πολύ πόνο. Νιώθω προδομένη, έχω θυμό μέσα μου»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το διαζύγιό μου είχε πάρα πολύ πόνο. Νιώθω προδομένη, έχω θυμό μέσα μου»

Για τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε μετά το διαζύγιό της μίλησε η ηθοποιός.

Στις αρχές του έτους η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο πρώην –πλέον- σύζυγός της, Τάκης Μαργαρίτης, αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά  από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Το ζευγάρι, παρά τον ερχομό των διδύμων, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους και οδηγήθηκαν στον χωρισμό, που όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Love It»,  δεν ήταν καθόλου εύκολος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα παιδιά. Όταν ήρθαν τα δίδυμα είχα απόλυτη άγνοια, αλλά εξ αρχής είπα ότι θα τα καταφέρω. Έχω μεταμορφωθεί συναισθηματικά με τα παιδιά, έχω ωριμάσει. Το διαζύγιό μου δεν ήταν βελούδινο, είχε πάρα πολύ πόνο. Ακόμα έχω στοιχεία θυμού μέσα μου και νιώθω προδομένη. Η σχέση μας θα είναι καλύτερα στο μέλλον. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά ένιωθα ανίκανη. Από την πρώτη στιγμή είπα στα παιδιά ότι ο μπαμπάς δεν θα είναι εδώ και θα κοιμάται στο δικό του σπίτι. Δεν είχαμε καβγάδες πριν το χωρισμό. Τα παιδιά αφουγκράζονται τα συναισθήματα. Ήμουν μητρική με τον άντρα μου. Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης έχει αποκλειστεί γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη», ανέφερε για την δύσκολη περίοδο της ζωής της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ