Έξαλλος ο Σπύρος Πώρος με το GNTM: «Είναι τουλάχιστον ανήθικο»

Έξαλλος ο Σπύρος Πώρος με το GNTM: «Είναι τουλάχιστον ανήθικο»

Την αντίθεσή του στη γυμνή φωτογράφηση των μοντέλων μπροστά σε κόσμο εξέφρασε ο γνωστός φωτογράφος.

Με μία χειμαρρώδη και καταγγελτική ανάρτηση στο facebook o Σπύρος Πώρος εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στην επιλογή της παραγωγής του GNTM να δοκιμαστούν οι 20 διαγωνιζόμενοι  γυμνοί.

«Το να γδυνεις και να ταπεινωνεις δεκαοχταχρονα παιδιά,( που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης».

Μάλιστα, μετά την ανάρτηση στα μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open λέγοντας:

«Στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Υπάρχει ψυχολογική βία που είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική. Προφανώς οι συντελεστές της εκπομπής αυτά δεν τα έλαβαν υπόψιν, ούτε τις συνέπειες. Δηλαδή αν κινηθούν οι μηχανισμοί του κράτους εναντίον τους, θα υπάρχουν πολύ άσχημες συνέπειες με αυτό που έγινε γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτές οι φωτογραφίσεις δεν βγαίνουν στην τηλεόραση. Όταν ένα top model κάνει κάτι τέτοιο, δεν την κάνει μπροστά σε 50 άτομα. Ήταν ζωώδες αυτό που έγινε εκεί πέρα κι εξευτελιστικό για τα παιδιά. Σκέψου πως θα ένιωσαν οι γονείς ή οι συγγενείς αυτών των παιδιών βλέποντας τα στην τηλεόραση να εκτίθενται έτσι. Τα παιδιά δεν είναι μοντέλα, πήγαν σε ένα σόου. Το πιο πιθανό είναι να μην φτάσει κανένα από αυτά να γίνει μοντέλο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο να μιλούν με τέτοια ασέβεια, σαρκασμό κι ειρωνεία σε αυτά τα παιδιά».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ