Ο Στηβ Μιλάτος αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να είναι stripper σε bachelor party και μας σόκαρε: «Συνευρέθηκα με τη νύφη και την κουμπάρα»

Ο Στηβ Μιλάτος αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να είναι stripper σε bachelor party και μας σόκαρε: «Συνευρέθηκα με τη νύφη και την κουμπάρα»

«Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα»…

Τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την μέχρι τότε δουλεία του αποκάλυψε ο Στηβ Μιλάτος. O γνωστός stripper σε bachelor party βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή. Μεταξύ άλλων ανέφερε και γιατί σταμάτησε να εργάζεται ως stripper σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό:

«Έγινε κάτι και σταμάτησα να είμαι στρίπερ. Μπορεί να δείχνω “ροκ”, αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες.

Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε τα bachelor πάρτι μας μαζί, στο ίδιο μαγαζί, σε αντίθετα τραπέζια. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Το bachelor party είναι ξενόφερτο. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά και παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετείχε  στο τηλεοπτικό «The Bachelor» ακόμα και αν ήταν ελεύθερος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ