Η Βίκυ Καγιά μάς δίνει την πανεύκολη συνταγή της για αλμυρό κέικ!

Η Βίκυ Καγιά μάς δίνει την πανεύκολη συνταγή της για αλμυρό κέικ!

Μπαίνει στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά της.

Υλικά:
8 αυγά
500γρ. σκληρό αλεύρι
40γρ. baking powder
ματσάκι φρέσκο θυμάρι
300γρ κασέρι
100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ. ντοματίνια
150γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
400γρ. γάλα
½ ματσάκι σχινόπρασο,
150ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι για να γίνει αφράτο.
Χτυπάμε πολλά καλά τα αυγά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε ένα ένα όλα τα στερεά υλικά εκτός από το αλεύρι και το baking powder και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά στην άκρη του μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε σιγά σιγά για να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 165 βαθμούς.

Υ.Γ. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι μπορείτε αν πειραματιστείτε με τα υλικά προκειμένου να βάλετε αυτά που αρέσουν στα δικά σας παιδιά.

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής από την ίδια:

https://www.star.gr/video/lifestyle=517417

ΚΛΕΙΣΙΜΟ