Ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια ειλικρινή απάντηση για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια ειλικρινή απάντηση για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου»

Μία σχέση ζωής που τα παρέσυρε όλα στα διάβα του.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση ο Θοδωρής Αθερίδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» μίλησε για την πορεία της ζωής του συνολικά, για τον εθισμό του στο ποτό, για την καριέρα του αλλά και για τα προσωπικά του.

Φυσικά από μια τέτοια κουβέντα δεν θα  μπορούσε να μην γίνει αναφορά στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Μία σχέση ζωής και για τους δύο ηθοποιούς.

«Είμαι καλομεγαλωμένος από τη μάνα μου. Από την ώρα που με μεγάλωσε έτσι η μάνα μου δεν καταδέχομαι από καμία γυναίκα, εκτός από την κόρη μου, να μου φερθεί πολύ χειρότερα από τη μάνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να χαλάσω ποτέ το σπίτι μου, αν με ρωτάς, επειδή είμαι όμως συγκρουσιακό άτομο το έκανα.

Το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι εσύ που με κρίνεις και με κρίνεις άσχημα, αν ερχόσουν στη θέση μου τι θα έκανες; Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη και καλό είναι να μην τη βάζεις σε διλήμματα», ανέφερε απαντώντας και στους «κριτές» των  social media για τις εκάστοτε προσωπικές επιλογές των ανθρώπων και δη των διάσημων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ