Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει πως μένει μακριά από τις ιώσεις- Ο απλός και φυσικός τρόπος που ακολουθεί

Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει πως μένει μακριά από τις ιώσεις- Ο απλός και φυσικός τρόπος που ακολουθεί

Ένα ενδιαφέρον βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.

Έναν έξυπνο τρόπο έχει ανακαλύψει ο Θανάσης Ευθυμιάδης για να απομακρύνει τα μικρόβια από τον οργανισμό του. Χρησιμοποιεί ένα κανατάκι, στο οποίο έχει βάλει χλιαρό νερό με αλάτι, και μας δείχνει τον τρόπο σε  ένα βίντεο δυο λεπτών και δίνει και χρήσιμες συμβουλές.

«Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις, εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια, είναι ο καθαρισμός της ρινικής κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση, λόγω εποχής και ειδικά μετά τη χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας, μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν το καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάχτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο.

Όχι πριν τον ύπνο, οι βλέννες πρέπει να βγουν και όχι να τις καταπιούμε. Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίστε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι, προτείνω γαζία λόγω εποχής, και πείτε μου» έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ