O Χάρης Βαρθακούρης «επιτίθεται» στον ALPHA: «Είναι ελεύθερη, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω»

O Χάρης Βαρθακούρης «επιτίθεται» στον ALPHA: «Είναι ελεύθερη, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω»

Εμφανώς ενοχλημένος από την τακτική του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στην αρχή της εβδομάδας η ανακοίνωση της κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του Alpha και της Αντελίνας Βαρθακούρη και ενώ η παρουσιάστρια είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Για την δυσάρεστη επαγγελματική εξέλιξη της συζύγου του ρωτήθηκε και ο Χάρης Βαρθακούρης από την εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN,ο οποίος, όπως συνηθίζει άλλωστε, δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια τι ήταν αυτό που πραγματικά τον ενόχλησε από αυτή την εξέλιξη.

«Έχω υπάρξει όλο αυτό το διάστημα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών προτάσεων προς τη γυναίκα μου για συνεντεύξεις, για διαφημίσεις, για να πάει καλεσμένη σε εκπομπές και όλες αυτές οι προτάσεις έπρεπε να εγκριθούν από τον ALPHA.

Όλες αυτές τις προτάσεις, ο ALPHA τις απέρριψε. Εμένα, αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δηλαδή, και σε έχουμε παροπλισμένη, αλλά και δεν σε αφήνουμε να κάνεις τίποτα.

Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω, έναν αστυφύλακα, ο οποίος έπρεπε να εγκρίνει οποιαδήποτε κίνησή της, ακόμα και να ανεβάσει μια φωτογραφία μας στο Instagram. Ακόμα και για αυτό έπρεπε να πάρει έγκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Big Brother».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ