Γιάννης Σερβετάς: Ο 24χρονος γιος του είναι κούκλος και πολυτάλαντος! (εικόνες)

Γιάννης Σερβετάς: Ο 24χρονος γιος του είναι κούκλος και πολυτάλαντος! (εικόνες)

Αποφεύγει να λέει το επώνυμό του για να μην λένε ότι στηρίζεται στο όνομα του πατέρα του.

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τον Γιάννη Σερβετά από την παρουσίαση των  σατιρικών εκπομπών Αμάν και Ράδιο Αρβύλα, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη,  αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι ότι έχει ένα 24χρονο κούκλο γιο.

Ο γιος του είναι ο Βασίλης Σερβετάς και απ’ ότι φαίνεται έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα του. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με το ραδιόφωνο, την αρθρογραφία και έχει σπουδάσει και φωτογραφία, κάτι που άλλωστε φαίνεται κι από τα post που ανεβάζει στα social media.

Πριν μερικά χρόνια σε μια συνέντευξή του στο  Down Town είχε αποκαλύψει ότι πολλές φορές κρύβει το επίθετό του, γιατί ο κόσμος βγάζει βιαστικά συμπεράσματα. Δεν θέλει να βασιστεί στην επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα του πατέρα του για να εξελιχθεί επαγγελματικά αλλά να πατήσει στα δικά του πόδια.

Γιάννης Σερβετάς: Ο 24χρονος γιος του είναι κούκλος και πολυτάλαντος! (εικόνες)Γιάννης Σερβετάς: Ο 24χρονος γιος του είναι κούκλος και πολυτάλαντος! (εικόνες)Γιάννης Σερβετάς: Ο 24χρονος γιος του είναι κούκλος και πολυτάλαντος! (εικόνες)