Η Μαίρη Συνατσάκη έπεσε θύμα διάρρηξης- Σοκάρουν οι εικόνες του σπιτιού της

Η Μαίρη Συνατσάκη έπεσε θύμα διάρρηξης- Σοκάρουν οι εικόνες του σπιτιού της

Μπήκαν στο σπίτι όταν ήταν για πρόβα στο θέατρο.

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαίρη Συνατσάκη και το δημοσιοποίησε με΄σα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η παρουσιάστρια, η διάρρηξη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και οι διαρρήκτες φαίνεται ότι γνώριζαν το πρόγραμμά της, αφού έγινε την ώρα που ήταν για πρόβα στο θέατρο.

Μέσα από το βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη περιγράφει όλα όσα ένιωσε την ώρα που μπήκε στο σπίτι και το είδε όλα τα πράγματα της άνω κάτω, ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι της έχει μείνει φοβία και δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνη στο σπίτι.

«Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα… Εκεί άρχισαν λιγάκι να με ζώνουν τα φίδια.

Εκατό τρόποι να πεις δεν το πιστεύω είναι αυτό το βίντεο και όντως δεν το πίστευα. Το θέμα με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό. Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί γνήσια πιο θετικά. Μου πήραν τα λίγα κοσμήματα αξίας, αφού δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ