Έλληνας ηθοποιός πήρε την οικογένεια του, πήγε στο χωριό και έγινε αγρότης!

Έλληνας ηθοποιός πήρε την οικογένεια του, πήγε στο χωριό και έγινε αγρότης!

Η οικονομική κρίση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού τον οδήγησε στην απόφαση της αποκέντρωσης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά το κλείσιμο των θεάτρων λόγω της πανδημίας , μαζί με την σύζυγό του  Κατερίνα Γιώτα και τον γιο τους Ιερώνυμο πήγαν να μείνουν στο χωριό καταγωγής της Κατερίνας, που βρίσκεται κοντά στην Καρδίτσα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» για την απόφασή του αυτή.
«Φύγαμε από την περασμένη Παρασκευή. Εμείς παίζαμε στην παράσταση “Ο Αρκάς” στο θέατρο Αριστοτέλειο. Παίξαμε την πρώτη εβδομάδα και μετά θα πηγαίναμε Λάρισα και Σέρρες. Και οι τρεις περιοχές κοκκίνισαν και λέω παιδιά ο θίασος είναι γκαντέμικος. Δεν υπάρχει η γκαντεμιά. Αντί για θέατρο πήγαμε στα χωράφια.

Ο γιος μου αγαπάει αυτό το μέρος. Δεν πάμε σχολείο, δεν του αρέσει η Αθήνα. Μου λέει ότι είναι βρώμικη πόλη, ανιαρή. Ο γιος μου θέλει να μείνει στο χωριό. Έχει βρει και προνήπιο για να πάει εδώ. Αγαπάει το χωριό τόσο πολύ. Όταν οι δάσκαλοι τον ρωτάνε “ τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις” απαντάει αγρότης.

Ήρθαμε κατευθείαν στο χωριό. Δεν το σκεφτήκαμε καν. Ξυπνάμε περίπου 5:30 με 6 το πρωί. Φτιάχνουμε καφέ και γάλα και βγαίνουμε έξω στις κότες. Μαζεύουμε τα χόρτα και κάνουμε διάφορες δουλειές», ανέφερε ο ηθοποιός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ