Σπύρος Πώρος: Έφυγε με δική του ευθύνη από το νοσοκομείο και ενώ είχε κορωνοϊό

Σπύρος Πώρος: Έφυγε με δική του ευθύνη από το νοσοκομείο και ενώ είχε κορωνοϊό

Ο φωτογράφος μίλησε για τον λόγο που το έκανε.

Πριν λίγες μέρες ο Σπύρος Πώρος ανακοίνωσε μέσω facebook ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και με δηλώσεις του είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο γιατί ένιωθε πόνο στους πνεύμονες.

Μία εβδομάδα μετά έφυγε από το νοσοκομείο “Σωτηρία” με δική του ευθύνη και ενώ έπρεπε να μείνει δύο ημέρες ακόμα μέσα, καθώς ένιωθε καλύτερα και δεν το άντεχε ψυχολογικά. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο φωτογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN.

«Πέρασα τον κορωνοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο και βγήκε αρνητικό. Μετά άρχισαν τα συμπτώματα… Επιδεινώθηκε ο πυρετός όταν έφτασα Ελλάδα, άρχισαν να πονάνε οι πνεύμονές μου και τότε θεώρησα σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο. Κάθισα μια βδομάδα και έφυγα, γιατί ήταν ψυχολογικό το θέμα… Έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, ήταν δύσκολο να είσαι μόνος σου. Είμαι ευγνώμων που το πέρασα στην Ελλάδα και σε ελληνικό νοσοκομείο, με Έλληνες γιατρούς. Από τη πρώτη στιγμή που το έμαθα βγήκα και το είπα. Δεν φοβάμαι, δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Πρόσεχα όσο μπορώ. Όποιος λέει ότι δεν υπάρχει, είναι βλάκας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ