Ο Διονύσης Σχοινάς καταρρίπτει τα στερεότυπα: «Μεγάλωσα εγώ το παιδί, έπρεπε η Καίτη να δουλέψει, λόγω μεγαλύτερου βεληνεκούς»

Ο Διονύσης Σχοινάς καταρρίπτει τα στερεότυπα: «Μεγάλωσα εγώ το παιδί, έπρεπε η Καίτη να δουλέψει, λόγω μεγαλύτερου βεληνεκούς»

Μία ειλικρινής συνέντευξη.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια συνέντευξη εφ ΄όλης της ύλης και μέσα από αυτήν καταλάβαμε γιατί ο γάμος του με την Καίτη Γαρμπή παραμένει ζωντανός, όπως και η αγάπη τους αναλλοίωτη.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις μικρές προσωπικές ελευθερίες που αφήνουν ο ένας στον άλλο, ενώ εντελώς ακομπλεξάριστα και χωρίς ίχνος εγωισμoύ παραδέχθηκε ότι εφόσον δεν ήθελαν να μεγαλώσει το παιδί τους με ξένη γυναίκα όταν ήταν μικρός έμεινε αυτός στο σπίτι με δεδομένο ότι η σύζυγός του εκείνη την εποχή ήταν μεγάλο όνομα.

««Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη. Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί

Αυτό που μας κρατάει είναι η ελευθερία μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη τεράστια και δεν μου έλειψαν τα φιλαράκια μου, το ψάρεμα, το μουντιαλίτο. Και πάντα περιμένουμε να έρθει η ώρα να κάνουμε πράγματα μαζί. Ο γιος μου έρχεται και μου λέει μια μέρα, έτσι είναι τα ζευγάρια όταν είναι παντρεμένα; Ο ένας στο γραφείο, στο στούντιό του μέσα, και η άλλη κάθεται και βλέπει ταινίες, ο καθένας στο χώρο του; Του λέω, έτσι κρατιόμαστε με τη μάνα σου μαζί. Έχουμε τις μικρές μας ελευθερίες. Αυτό τον τύπο αγάπησε η Καίτη».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ