Η απάντηση της Τούνη μετά τον σάλο για τη δήλωση ότι οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ

Η απάντηση της Τούνη μετά τον σάλο για τη δήλωση ότι οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ

Ο σάλος που δημιουργήθηκε την ανάγκασε να ανασκευάσει…

Η Ιωάννα Τούνη μετά τις δηλώσεις της για το βοήθημα των 800 ευρώ και την φράση « οι τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν», δέχτηκε πληθώρα αρνητικών, οργισμένων και υβριστικών σχολίων .

Με νέες τοποθετήσεις της στα social media, δίνει την απάντησή της και ξεκαθαρίζει ότι δεν εννοούσε αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι.

«Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές».

Και συνεχίζει με περισσότερες διευκρινίσεις: «Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεοκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…», ανέφερε θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ