«Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία»: Η λεκτική επίθεση στην Ιωάννα Παππά

«Ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία»: Η λεκτική επίθεση στην Ιωάννα Παππά

Εν έτη 2020 και υπάρχουν ακόμα τόσο στενόμυαλοι άνθρωποι.

Μεσοβδόμαδα η Ιωάννα Παππά  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα που την βίωσε στα 42 της χρόνια, αφού πριν περίπου ένα χρόνο γέννησε τον γιο της.

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε πάρα πολύ κόσμο η αποκάλυψή της για την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε παιδί σε τέτοια ηλικία!

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, “ντροπή σου σε τέτοια ηλικία” και “τι θα κάνει το παιδί σας όταν μεγαλώσει” και τέτοια.

Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους.

Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ