Ο Μάνος Νιφλής μιλάει για τη μάχη της Ελισάβετ Μουτάφη με τον κορωνοϊό: «Έφυγα σφαίρα από το σπίτι!»

Ο Μάνος Νιφλής μιλάει για τη μάχη της Ελισάβετ Μουτάφη με τον κορωνοϊό: «Έφυγα σφαίρα από το σπίτι!»

Ειλικρινής περιέγραψε την αντίδρασή του όταν έμαθε για το τεστ.

Ο δημοσιογράφος, Μάνος Νιφλής, αν και ο ίδιος δεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, βρέθηκε η γυναίκα του, η Ελισάβετ Μουτάφη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση ενώ ήταν ξεκάθαρη η θέση του για τα ριάλιτι της ελληνική τηλεόρασης.

«Ήταν εννέα και κάτι το βράδυ όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, στις εννέα και δέκα βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνη τη στιγμή έφυγα σφαίρα από το σπίτι! 15 ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν αρκετά σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Δεν είχε πυρετό.

Κουράστηκα να απαντάω στους αρνητές… Απαντάω ένα γιατί; Είναι καλό ένας καλλιτέχνης να μη κάνει τον λοιμοξιολόγο. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τα ριάλιτι: «Δεν μ’ αρέσει το Big Brother. Το Bachelor είναι προσβλητικό για το γυναικείο φύλο. Με ενοχλεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε στο GNTM θα την έστελνα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ