Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος με πανέμορφη ηθοποιό από τις «Αγριες Μέλισσες»! (εικόνες)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος με πανέμορφη ηθοποιό από τις «Αγριες Μέλισσες»! (εικόνες)

Είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί.

Λίγο πριν το lockdown είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μελαχρινή καλλονή να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι και όλοι μιλούσαν για νέα σχέση στη ζωή του κριτή του Masterchef.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος με πανέμορφη ηθοποιό από τις «Αγριες Μέλισσες»! (εικόνες)Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος με πανέμορφη ηθοποιό από τις «Αγριες Μέλισσες»! (εικόνες)

Σήμερα, η εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου» και η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούντζου, έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η μελαχρινή κοπέλα είναι η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου που υποδύεται την «Ζορζέτ»- την κοπέλα που ερωτεύεται τον Μελέτη στο Παρίσι- στις «Aγριες Μέλισσες».

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν μια προσωπική σχέση, σε ήπιους τόνους, πολύ διακριτική όπως είναι και ο ίδιος πάντα. Απλώς υπάρχει αυτή η γνωριμία. Υπάρχει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους. Είναι δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Πάντως είναι πολύ ωραίο ζευγάρι. Και αρκετά ταιριαστό στον τρόπο ζωής τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ