Η εξομολόγηση της Ζένιας Μπονάτσου για τον πατέρα της, Βλάσση: «Μπαίνω στο youtube»

Η εξομολόγηση της Ζένιας Μπονάτσου για τον πατέρα της, Βλάσση: «Μπαίνω στο youtube»

Σε μια συνέντευξη ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζένια Μπονάτσου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την θεία της που αποκαταστάθηκαν, στον πατέρα της Βλάσση, αλλά και στο ενδεχόμενο να της έλεγε η μαμά της ότι ξαναπαντρεύεται.

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Με την θεία μου Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου, τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος», εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη και την θεία της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο λέγοντας: «Φυσικά και μπαίνω στο Youtube για να δω τον πατέρα μου, ακούω και τραγούδια, έχω πολλά αγαπημένα όπως το “Εμένα”», ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα της «Με την μαμά είμαστε μια χαρά. Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που τη σέβεται, την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι από μένα θα περάσει πρώτα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ