Νότης Σφακιανάκης κατά πάντων με μία «σκληρή» ανάρτησή! Γιατί κατέβηκε το προφίλ του στο Instagram

Νότης Σφακιανάκης κατά πάντων με μία «σκληρή» ανάρτησή! Γιατί κατέβηκε το προφίλ του στο Instagram

Οργισμένη η απάντηση του τραγουδιστή.

Ο Νότης Σφακιανάκης μετά την περιπέτειά του με την αστυνομία τοποθετήθηκε πρώτη φορά με ανάρτησή του στο instagram. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» το συγκεκριμένο προφίλ δεν υπάρχει πια και ενδεχομένως να το διέγραψε ο ίδιος ο Σφακιανάκης, χωρίς να αποκλείονται και άλλες πιθανότητες. Μάλιστα, επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως του άνηκε.

Δείτε τη έγραφε στην ανάρτηση του:

«Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας.

Απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. ΥΓ.1 Μη μασάτε με τη μαλ@@ια που μας πασάρουν. ΥΓ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ