Γιάννης Κότσιρας: Η ανάρτηση που κατέβασε λόγω αρνητικών σχολίων

Γιάννης Κότσιρας: Η ανάρτηση που κατέβασε λόγω αρνητικών σχολίων

Σε μία κίνηση που δεν συνηθίζει προέβη ο τραγουδιστής

Εξοργισμένος ο Γιάννης Κότσιρας από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε σε μια ανάρτησή, προχώρησε σε διαγραφή του ποστ και εξήγησε τους λόγους.

«Δεν συνηθίζω να σβήνω αναρτήσεις μου όσο αντίθετες και αν είναι με την κοινή διάθεση. Χθες το έκανα πρώτη φορά και αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω τους λόγους. Έκανα αυτή την ανάρτηση με στόχο να στηρίξω τους εργαζόμενους και τα ζώα του Αττικού ζωολογικού πάρκου που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα λόγω lockdown, άνοιξε μια πόρτα με τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη σελίδα μου.

Ο σημαντικός λόγος που την διέγραψα ήταν πως κάποιοι από αυτούς με ψυχραιμία και ευγενικό τρόπο, μου γνωστοποίησαν με επιχειρήματα κάποια ζητήματα του πάρκου που έχουν προκύψει, τα οποία δεν γνώριζα και οφείλω να ενημερωθώ. Ο άλλος λόγος είναι πως κάποιοι με μισαλλαδοξία και άνευ επιχειρημάτων, βρήκαν απλώς δημόσιο βήμα ώστε να μοιράσουν το περίσσευμα χολής που είναι γεμάτοι.

Και βέβαια το γεγονός ότι γιόρταζε ο γιος μου και δεν είχα χρόνο για χάσιμο, απαντώντας σε ανθρώπους που πάσχουν από την σοβαρή ασθένεια του φανατισμού.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα…», ανέφερε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Δεν συνηθίζω να σβήνω αναρτήσεις μου όσο αντίθετες κι αν είναι με την κοινή διάθεση. Χθες το έκανα πρώτη φορά και…

Posted by Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras on Monday, December 7, 2020

ΚΛΕΙΣΙΜΟ