Η «άκομψη» δήλωση του Βαλάντη για τον χωρισμό του που θα συζητηθεί

Η «άκομψη» δήλωση του Βαλάντη για τον χωρισμό του που θα συζητηθεί

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση προέβη ο τραγουδιστής.

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα, ενώ ξένισε πολλούς με όσα ανέφερε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τον χωρισμό του.

Ο τραγουδιστής, χωρίς να κρατήσει τους τύπους, συνομιλώντας με την παρουσιάστρια της εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να μην είχαν υπάρξει στη ζωή του αυτά τα 3,5 χρόνια και ότι αν μπορούσε θα τα διέγραφε.

«Έχουμε χωρίσει και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή που δεν το έχω ξανανιώσει για άνθρωπο. είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που θα ήθελα να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής. Οι άνθρωποι ξεκινούν αλλιώς, αλλάζουν στην πορεία, παίζει πάρα πολύ υποκρισία. Τον τελευταίο καιρό φανερώνονται οι άνθρωποι ποιοι πραγματικά είναι. Έδωσα πολλές ευκαιρίες για τις οποίες μετάνιωσα και γι’ αυτό θέλω να τα διαγράψω όλα. Θα μπορούσε να μην υπήρχε καν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ