Η όλο … νόημα θέση της Κατερίνας Καραβάτου για τις ανύπαρκτες πλέον σχέσεις Μουτσινά-Ηλιάκη

Η όλο … νόημα θέση της Κατερίνας Καραβάτου για τις ανύπαρκτες πλέον σχέσεις Μουτσινά-Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια έχει συνεργαστεί και με τους δύο και τους ξέρει καλά.

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη στον Fipster και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη που πλέον είναι ανύπαρκτη. «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Όχι ότι είμαστε μαλωμένοι, δεν έχουμε επικοινωνία. Την έχω καλέσει στην εκπομπή, δεν έχω μαλώσει με τη Μαρία. Απλά, με κάποιο τρόπο νομίζω ότι το Ξαναδέστε Τους ήταν το τελειωτικό χτύπημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου, που ξέρει πολύ καλά και τους δύο και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, πήρε θέση μέσω της εκπομπής της «Στη φωλιά των Κου Κου», αφήνοντας να εννοηθεί ότι επειδή αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά, είναι πιθανό να αποκατασταθεί ξανά η σχέση τους. Στην πραγματικότητα απευθυνόταν και στους δύο…

«Δεν θα πω εγώ γιατί δεν έχει πάει καλεσμένη. Τα τελευταία χρόνια η Μαρία έχει έρθει εδώ και έχει πάει στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει κάνει άλλες εμφανίσεις. Δεν θα αμφισβητήσω τον Νίκο ότι έχει καλέσει τη Μαρία και η Μαρία προφανώς ενώ την έχει καλέσει ο Νίκος δεν έχει πάει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν μια πάρα πολύ στενή σχέση, δεν ήταν μόνο επαγγελματική. Ταίριαζαν πάρα πολύ, μιλούσε ο ένας συμπλήρωνε ο άλλος, είχαν μια χημεία πολύ ιδιαίτερη, τους είχε δέσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Εκείνη τη χρονιά στο Ξαναδέστε Τους που δεν πήγε καλά, απομακρύνθηκαν.

Παραπάνω εγώ ούτε θα πω, ούτε δικαιούμαι να πω τίποτα από αυτά τα πράγματα. Επειδή τους ξέρω πάρα πολλά χρόνια και τους δύο, ξέρω… ξέρω, αλλά το θέμα είναι το εξής: επειδή είναι δύο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πολύ ευτυχισμένες στιγμές και πολύ δύσκολες στιγμές κι επειδή έχουν μια σχέση ιδιαίτερη, μπορεί αυτό το διάλειμμα να έγινε και από τους δύο γιατί μπορεί να έπρεπε να πάρουν την απόστασή τους και ελπίζω κι εύχομαι να ξαναβρεθούν φιλικά γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ. Αυτό θα πω εγώ μόνο», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ