Ο Μάριος Αθανασίου σε μια σπάνια συζήτηση για τα τρία παιδιά του και πως συμβιώνουν πλέον όλοι μαζί

Ο Μάριος Αθανασίου σε μια σπάνια συζήτηση για τα τρία παιδιά του και πως συμβιώνουν πλέον όλοι μαζί

Δύο κορίτσια τριών και έξι ετών και ένας δεκαπεντάχρονος στο ίδιο σπίτι!

Ο Μάριος Αθανασίου μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού, με την οποία απέκτησε τον 15χρονο σήμερα γιο του, ξαναέφτιαξε τη ζωή του δημιουργώντας μία όμορφη οικογένεια με την Μάρθα Αλεξοπούλου. Την ευτυχία τους πλαισιώνουν οι δύο κόρες τους τριών και έξι ετών, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει πάει να μείνει μαζί τους και ο γιος του.

Για αυτή τη συμβίωση μίλησε ο ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή στην Φαίη Σκορδά που βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό».

«Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν…

Ο μεγάλος βοηθάει στην 3χρονη… Δεν κάνει δουλειές που θα έκανα εγώ ή η γυναίκα μου αλλά μοιράζονται πράγματα και κερδίζουν εμπειρίες. Τα παιδιά μου έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Νομίζω ότι ο μεγάλος έχει αδυναμία στη μικρή.

Υπάρχουν στιγμές που γίνεται χαμός αλλά είναι ωραίο που είμαστε μαζί. Η δεύτερη καραντίνα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, οι άνθρωποι είναι πιο πιεσμένοι. Για τη γυναίκα μου είναι πιο δύσκολη αυτή η καραντίνα, γιατί εγώ δεν είμαι μέσα, όπως στην πρώτη.

Τα κορίτσια τσακώνονται στο δευτερόλεπτο. Δεν τα προλαβαίνω! Εκεί που όλα είναι καλά… Στα κορίτσια υπάρχει η ζήλια, ένας μικρός ανταγωνισμός διεκδίκησης. Διεκδικούν αγάπη. Συνήθως έχουν αδυναμία στο πρόσωπο που λείπει περισσότερο από το σπίτι», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ