Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει συνέντευξη και κάνει spoiler για το «γάμο» του με την «Μυρσίνη» στις «Αγριες Μέλισσες»

Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει συνέντευξη και κάνει spoiler για το «γάμο» του με την «Μυρσίνη» στις «Αγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά.

Ο  Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας από τους ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών» που έχουν μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής , που, όμως, κατάφερε να ξεχωρίσει και σε αυτή την δραματική καθημερινή σειρά. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο  περιοδικό «7μέρες Tv»  και τον Γιάννη Βίτσα  όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαδοχικές απώλειες αγαπημένων ανθρώπων που βίωσε στο παρελθόν και καθόρισαν τη ζωή του αλλά και στον ρόλο του «Δούκα» αποκαλύπτοντας την πολύ σοβαρή κρίση που θα ξαναπεράσει ο γάμος του στο σήριαλ με την «Μυρσίνη» να είναι αυτή που την θέτει.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης:

Το ένοχο μυστικό του Δούκα αποκαλύπτεται και ουσιαστικά τρίζουν τα θεμέλια του γάμου του με τη Μυρσίνη.

Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει από το Δούκα το φρικτό μυστικό της δολοφονίας του πατέρα της Ελένης επιτίθεται. Εκεί αρχίζει να παίζεται το σκάκι της ζωής τους.

Δηλαδή είναι πια με το μέρος της οικογένειας της Ελένης – γιατί αυτό θα είναι μεγάλη ανατροπή.

Όχι, αλλά έχει δώσει μία πολύ μεγάλη δικαιολογία στην Ελένη ότι μπορεί να ήξερε ότι συνέβη στο πατέρα της. Οπότε αυτό από μόνο του αλλάζει πάλι τις ισορροπίες.

Ο Δούκας ζητά τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό.

Θέλει να διώξει την Ελένη με κάθε τρόπο από το Διαφάνι. Γι’ αυτόν είναι η φόνισσα του παιδιού του. Κρατά από την ιστορία τα κομμάτια που τον συμφέρουν και φροντίζει να καταχωνιάζει τα υπόλοιπα. Το ότι δηλαδή έχει σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης με προτροπή του Σέργιου, δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον. Έχει κάνει δεκάδες λάθη στη ζωή του ο Δούκας.

Η Ελένη είναι ένα μισητό πρόσωπο όμως για το Δούκα.

Δε θέλει να τη βλέπει. Δεν επιθυμεί να είναι στη ζωή τους.

Έχετε καταφέρει να δικαιολογήσετε τις πράξεις του ήρωα;

Αν δω το Δούκα απέξω ως παρατηρητής δεν είναι ένας συμπαθής αλλά ένας αρνητικός ήρωας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Ο Δούκας κατέληξε να είναι αυτός ο άτεγκτος και σκληρός άνθρωπος που βάζει τον εγωισμό του και το όνομά του πάνω απ΄όλα μέσα από μία σειρά γεγονότων. Μιμείται τη ζωή του πατέρα του. Ήταν πάντα το πρότυπό του και ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την αποδοχή που αποζητούσε εν αντιθέσει με τον αδελφό του. Και εκεί ξεκινά και ένα άλλο κόλλημα στην σχέση με τον αδελφό και την αδελφή του. Έβαλε σκοπό του να αποδείξει σε όλους ότι είναι σπουδαίος. Η Μυρσίνη τον υποδαύλιζε. Κατάφερε τον στόχο του αλλά έχασε τον εαυτό του και αυτό θα αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται. Ο Δούκας δεν είναι πια αυτός που φαίνεται. Έχει μείνει το κέλυφός του. Αρχίζει η αποκαθήλωση του.

Παρά το ότι ο Βόσκαρης τον γλυτώνει από το κρατητήριο τον κρατά συνειδητά σε απόσταση.

Γιατί γνωρίζει το ποιόν του. Τον ξέρει πολλά χρόνια. Δεν είναι, ούτε θα γίνει καλή η σχέση των δύο ανδρών.

Πόσο επηρέασε τη ζωή σας και τον τρόπο που πιθανότατα ιεραρχείτε τα πράγματα η πανδημία;

Η ζωή όλων μας έχει αλλάξει. Έχουμε μπει σε μία αέναη παύση η οποία μας κρατάει στα μετόπισθεν. Το μυαλό μας, η σκέψη μας, οι φιλοδοξίες μας, τα θέλω μας, οι απολαύσεις μας, είναι σχεδόν χαμένα. Είναι αλλόκοτο αυτό που συμβαίνει.

Σας φοβίζει;

Στο βαθμό που με φοβίζει το άγνωστο. Από εκεί και πέρα δεν επιτρέπω στο φόβο να γίνει κυρίαρχος.

Μέχρι και τα δεκαοχτώ βιώσατε μία σειρά από απώλειες αγαπημένων προσώπων της οικογενείας σας. Έφυγαν η θεία που σας μεγάλωσε, η αδελφή σας και ο πατέρας σας. Αξιολογήσατε θεωρείτε διαφορετικά τη ζωή έπειτα από αυτή η συνθήκη;

Δε γνωρίζω για να σας πω την αλήθεια. Πιθανότατα ναι. Αλλά δε ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Πολλές φορές η ζωή είναι πολύ πιο βίαιη και σκληρή απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Πάντοτε είχα στο μυαλό μου ότι υπήρχαν και πολύ δυσκολότερα γεγονότα από εκείνα που βίωνα εγώ.

Αντιλαμβάνομαι ότι πέρα από δυνατός είστε και ένας φύση αισιόδοξος άνθρωπος.

Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ