Έντονος εκνευρισμός της Βίκυς Καγιά με ερώτηση δημοσιογράφου

Έντονος εκνευρισμός της Βίκυς Καγιά με ερώτηση δημοσιογράφου

Μετά τον τελικό του GNTM3.

Μία ερώτηση δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να χαάσει τη διάθεση της Βίκυς Καγιάς αμέσως μετά τον τελικό του ριάλιτι μόδας, που, επιτέλους, διεξήχθη για πρώτη φορά χωρίς προβλήματα στην ψηφοφορία, ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Συγκεκριμένα, καθώς η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Σκουλός μιλούσαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έγινε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα και την άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που είχε εκφράσει μέσω της εκπομπής της ότι ο coach δεν έχει κερδίσει τον σεβασμό των διαγωνιζόμενων με αποτέλεσμα να εκνευριστεί η Βίκυ Καγιά, ενώ τοποθετήθηκε υποστηρίζοντας τον συνεργάτη της.

Δημοσιογράφος: Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά.
Βίκυ Καγιά: Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πω και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ