«TheBachelor»: Ο Παναγιώτης και η Νικόλ διαψεύδουν τις φήμες και δηλώνουν ερωτευμένοι!

«TheBachelor»: Ο Παναγιώτης και η Νικόλ διαψεύδουν τις φήμες και δηλώνουν ερωτευμένοι!

Το ζευγάρι του «TheBachelor» στέλνει το δικό του μήνυμα.

Το ριάλιτι που έφερε τα πάνω κάτω στην φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε , με νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου την Νικόλ Τσομπανίδου. Πριν τον τελικό της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου αλλά και μετά τα spoiler που κυκλοφορούν εμφανίζουν το ζευγάρι να έχει ήδη χωρίσει και τον Παναγιώτη να είναι σε σχέση με άλλη κοπέλα από το παιχνίδι.

Μάλιστα, μία από τις συμπαίκτριές της Νικόλ, η Αντζελίνα, άφησε σαφείς αιχμές με ανάρτησή της στο instagram.

Οι δυο τους ακούγοντας και διαβάζοντας αυτές τις φήμες, ανάρτησαν στο διαδίκτυο ένα κοινό βίντεο όπου το διαψεύδουν και δείχνουν πολύ αγαπημένοι.

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε;  Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας.  Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι το καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Με την ίδια διάθεση απηύθυνε και η Νικόλ το δικό της μήνυμα «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή σας.  Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά»!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ