Εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha

Εξώδικο στην Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μετά την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Μουτσινά και η Κατερίνα καινούργιου αποκάλυψε ότι τους τελευταίου δύο μήνες δεν αναφερόταν με΄σω της εκπομπής στης «Ευτυχείτε» στο ριάλιτι του Alpha «TheBachelor» γιατί είχε λάβει εξώδικο.

«Ας πούμε τους λόγους για τους οποίους δεν παίζουμε πλάνα από το “The Bachelor”. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ είχα αποκαλύψει τις δύο φιναλίστ. Για αυτό τον λόγο είχαμε το εξώδικο. Μου είχαν στείλει το spoiler στα social media. Αμέσως μετά από αυτό που είπα ακολούθησε ένα εξώδικο. Ο Alpha είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον Alpha τηλέφωνο και μου έλεγαν να το σπρώξω. Ο Alpha έχει στείλει παντού εξώδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόβαλε ένα μέρος του εξωδίκου.

Μάλιστα, αν και, όπως είδαμε,  στο εξώδικο το κανάλι κατηγορεί την παρουσιάστρια για συκοφαντική δυσφήμιση μεταφέροντας ψευδής πληροφορίες και κακοπιστία, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος καμία δυσφήμιση και καμία κακοπιστία δεν υπήρξε αφού όλες οι πληροφορίες που μετέφερε η Καινούργιου και οι συνεργάτες της ως spoiler ήταν απολύτως ακριβείς και επιβεβαιώθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ