Βαλάντης: Διάβασε στον αέρα το μήνυμα με το οποίο τον χώρισε η επί 3,5 χρόνια σύντροφός του!

Βαλάντης: Διάβασε στον αέρα το μήνυμα με το οποίο τον χώρισε η επί 3,5 χρόνια σύντροφός του!

Απίστευτες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση…

Συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε ο Βαλάντης και για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στην προηγούμενη σχέση του με πολύ απαξιωτικά λόγια.

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις και έτσι. Όταν γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν;  Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να την σβήσω τελείως», ανέφερε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια της συζήτησης, εκφράζοντας την πίκρα του για την γυναίκα αυτή δεν δίστασε να διαβάσει το μήνυμα που του έστειλε όταν τον παράτησε. « Αλίμονο και αν παραδέχεσαι τους λόγους που σε παράτησα. Δεν έχεις τόσα κότσια. Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θέλεις να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται όλοι μαζί σου επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή, και επειδή έτυχε να κάνεις επιτυχίες μια εποχή, χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ