Η δημόσια τρυφερή κίνηση του Βασιλάκου στη Νικόλ που έριξε το instagram!

Η δημόσια τρυφερή κίνηση του Βασιλάκου στη Νικόλ που έριξε το instagram!

Της δηλώνει με κάθε τρόπο τον έρωτά του.

Υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στη δύση του 2020, με πολλά σχόλια για την πορεία της σχέσης τους. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, και την νέα χρονιά συνεχίζει να απασχολεί και να προκαλεί συζητήσεις η εξέλιξή τους και το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Φυσικά, πρόκειται για την Νικόλ Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η απόφαση της Νικόλ να περάσει τις μέρες των γιορτών στην Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της, κρατάει σε απόσταση το ζευγάρι αλλά ο Παναγιώτης με μια ανάρτησή του έδειξε στην αγαπημένη του πόσο του λείπει και στους δύσπιστους ότι οι φήμες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για χωρισμό, είναι μόνο φήμες.

Κατά την διάρκεια του ριάλιτι, η Νικόλ σε κάποιο ραντεβού τους του είχε χαρίσει ένα κόσμημα που ήταν δώρο από τους γονείς της, λέγοντάς του να το έχει πάντα μαζί του για να την νιώθει κοντά του. Αυτό, λοιπόν, το κόσμημα ο Έλληνας εργένης ανέβασε στο διαδίκτυο και έγραψε «Είσαι πάντα μαζί μου», με την Νικόλ να κάνει repost την ανάρτησή του, προσθέτοντας την γνωστή ατάκα της « Θα τρελαθώ».

Η δημόσια τρυφερή κίνηση του Βασιλάκου στη Νικόλ που έριξε το instagram!Η δημόσια τρυφερή κίνηση του Βασιλάκου στη Νικόλ που έριξε το instagram!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ