Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)

Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)

Λίγο ταλαιπωρημένη αλλά ευγνώμων.

Ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί πόζαραν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έξω από το μαιευτήριο, καθώς μετά από 18 ημέρες επέστρεψαν στο σπίτι τους μαζί με τον καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι βγήκε κρατώντας το πορτ μπεμπέ με τον μικρό Κικίλια και η Τζένη Μπαλατσινού πολύ κομψή ελάχιστες μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της, μιλώντας στις κάμερες ευχαρίστησε τον γιατρό της αλλά και τον σύζυγό της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κ. Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στην μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Pop Up» ότι η παρουσιάστρια είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη λέγοντας: «Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό όμως όλα πήγανε πάρα πολύ καλά. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη Τζένη και στο μωράκι από τους γιατρούς και γι’ αυτό έμειναν για να είναι φροντισμένοι και να τους παρακολουθούν οι γιατροί τους. Όλα είναι άψογα, σε άψογη κατάσταση».

Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)Τζένη Μπαλατσινού: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το ευχαριστώ στο προσωπικό της ΜΕΘ και τον άντρα της! (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ