Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους!

Όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο σύζυγός της, Βασίλης Καρύδης αποκαλύπτονται και φωτογραφίζονται για το περιοδικό Hello.

«Τα τρία χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, την έχω αγαπήσει και θέλω να συνεχίσω. Δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM, αν όμως αποφασιστεί να υπάρξει και νέος κύκλος θα ήθελα να συμμετάσχω, επειδή είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ. Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση, έχω κάνει όμως διαλογισμό, στον οποίο δεν τα κατάφερα πολύ καλά, αφού δεν είναι το ζητούμενο να πέσεις για ύπνο και εγώ έπαθα αυτό ακριβώς. Από την άλλη η yoga με βοηθά πολύ, ως θεραπεία σώματος και μέχρι εκεί», ήταν κάποιες από τις τοποθετήσεις της art director.

Ο δε σύζυγός της ανέφερε: «Δεν είμαι πολύ καλός κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων. Να σκεφτείς ότι στο σπίτι πήραμε τηλεόραση πριν από δυο χρόνια, οπότε δεν έχω να πω κάτι. Τη βρίσκω θεά και το μόνο που θέλω να της περάσω είναι να μην τα παίρνει όλα τόσο σοβαρά και να διατηρεί την ανεμελιά των πρώτων επεισοδίων».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους!Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους!Ζενεβιέβ Μαζαρί: Φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ