Δημήτρης Σταρόβας: «Δε θα κάνω μπότοξ σαν την Μπεκατώρου που βρίζω»

Δημήτρης Σταρόβας: «Δε θα κάνω μπότοξ σαν την Μπεκατώρου που βρίζω»

Μίλησε με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο ο καλλιτέχνης

Στην εκπομπή «Love it» και την Ελένη Ευσταθίου μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αποκάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής του και με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε στην ερώτηση, αν θα έκανε μπότοξ.

«Είμαι θρησκευόμενος αλλά όχι θρησκόληπτος. φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών. Όχι, δεν θα κάνω μπότοξ. Και τη Μπεκατώρου τη βρίζω, της λέω θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε.

Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει 2 γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός.  Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Θα το έκανα για το χατίρι της  Άννας. Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την Άννα, έχουν πολύ καλή σχέση. Η κόρη μου δεν μου λέει όλα τα προσωπικά της, θα ήθελα να ξέρω περισσότερα.

 Μου αρέσει η εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο με τον Μουζουράκη. Δεν μπαίνω σε σειρά εγώ. Δεν γεννήθηκε ακόμη ο άνθρωπος που θα με κουμαντάρει. Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει…..error», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ