Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; Η φράση που «πρόδωσε» το μυστικό της

Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; Η φράση που «πρόδωσε» το μυστικό της

Η παρουσιάστρια προετοιμάζει το έδαφος για να αποκαλύψει την ευχάριστη είδηση.

Όλο και φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και από τα λεγόμενά της καθημερινά αλλά και από τις αναρτήσεις της από τις προσωπικές στιγμές τους, είναι φανερό ότι βιώνει  την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Στην εκπομπή της Παρασκευής και ενώ ήταν on air, διάβασε ένα μήνυμα που της έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης  λέγοντας: «Μου έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα ο Νίκος Κοκλώνης και με συγκίνησε. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη σήμερα» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει κοιτώντας την κάμερα με νόημα «όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου».

Πολλοί το συνδυάζουν με την ξαφνική αδιαθεσία που είχε την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εκπομπής που την ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίτερα.

Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Δείτε το βίντεο μετά το 2ο λεπτό:

 

Μάλιστα, πριν περίπου 10 ημέρες είχα ακολουθήσει παρόμοιο σκηνικό με σπόντες για μία πίτα. «Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά» σχολίασε η Κατερίνα και ο Γρηγόρης της απάντησε: «Μην βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς» με τους υπόλοιπους να ξεσπούν σε γέλια πονηρά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ