Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά. Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά. Δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες»

Απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Στις δυσκολίες που συνάντησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η  Χριστίνα Μπόμπα για να αποκτήσουν παιδιά και να ολοκληρώσουν της ευτυχία τους αναφέρθηκε ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που αρνήθηκε να παρουσιάσει το «survivor» γιατί δεν ήθελε να φύγει εκτός Ελλάδας –τα γυρίσματα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο- συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι του καναλιού.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδάς και μίλησε για τις προσπάθειες που έκαναν με την γυναίκα του για να καταφέρει να κυοφορήσει δίδυμα.

«Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ