Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Άκομψο ήταν όταν κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου».

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς κυκλοφόρησε η φήμη ότι είναι έγκυος. Μια σειρά γεγονότων με αποκορύφωμα την φράση του Γρηγόρη Γκουντάρα «όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου» ως απάντηση στην παρουσιάστρια που ανέφερε ότι έχει γίνει πολύ ευσυγκίνητη.

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από το Ευτυχείτε την αλήθεια: «Άκομψο ήταν όταν κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν ότι θέλουν μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος… Υπήρχαν sites που έλεγαν ότι άνοιξε η λεκάνη της Κατερίνας και περιμένει κορίτσι. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί ή να μη νιώθει πολύ καλά – όπως έγινε πριν έναν μήνα – οι λόγοι δεν είναι μόνο μια εγκυμοσύνη…

Μπορεί να είναι μια θεραπεία, να είναι ορμόνες, να είναι μια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα. Για να το ξεκαθαρίσουμε δεν είμαι έγκυος, απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να μείνω. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Δεν έχω παίξει ποτέ με αυτά. Αν μείνω έγκυος θα φανεί…» ξεκαθάρισε βάζοντας παράλληλα τέλος στη φημολογία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ