Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει την ζωή μου κόλαση»

Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει την ζωή μου κόλαση»

Μετά τις καταγγελίες των γυναικών ηθοποιών για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στο δικό του προσωπικό βίωμα αναφέρθηκε και ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί συνήθως με παίρνουν για το τι θα κάνω στην επόμενη δουλειά μου. Ο Γιώργος μου είχε κάνει την ζωή μου κόλαση στην παράσταση « Ζητείται τενόρος», όχι μόνο επειδή τράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους , επί μια ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα ζούσα μια κόλαση. Σα να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Μα δεν μιλιόμασταν για πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια. Ήθελε μια ομαδική παράσταση να την καρπωθεί μόνος του. Μάλιστα, στην υπόκλιση της πρεμιέρας φεύγει μπροστά μόνος του και όταν πήγα και εγώ να υποκλιθώ μου έριξε αγκωνιά», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αρζόγλου, που ήταν και σκηνοθέτης στην συγκεκριμένη παράσταση.

Ωστόσο, ήταν υποστηρικτικός  με τον  Κώστα Σπυρόπουλο για τον οποίο είπε: « Καταρχήν δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως, ακόμη και αν ειπώθηκε κάτι. Δεν είχε φαντάζομαι αυτή την πρόθεση καθόλου».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ