Επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου- Όλα όσα ανέφερε για την υγεία της

Επέστρεψε η Κατερίνα Καραβάτου- Όλα όσα ανέφερε για την υγεία της

Μετά από σχεδόν μιάμιση εβδομάδα ειναι ξανά στο πόστο της.

Με μεγάλη χαρά οι τηλεθεατές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αντίκρισαν την Κατερίνα Καραβάτου να τους καλημερίζει, το πρωί της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας επέστρεψε κανονικά στην θέση της και εμφανώς χαρούμενη αναφέρθηκε στους τηλεθεατές στους λόγους της απουσίας της.Ωστόσο, αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης

«Ναι, είμαι εδώ! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης εδώ σήμερα… (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Κρατερό Κατσούλη και απουσιάζει δύο μέρες)

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί. Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς….

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ μαζί και είμαστε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ