Ελεονώρα Μελέτη: Περιγράφει την ημέρα του γάμου της και μείναμε άφωνοι! Η σπάνια φωτογραφία

Ελεονώρα Μελέτη: Περιγράφει την ημέρα του γάμου της και μείναμε άφωνοι! Η σπάνια φωτογραφία

Δεν ήταν ένας τυπικός γάμος…

Η Ελεονώρα Μελέτη αν και έχει κλείσει τρία χρόνια παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαροσούλη και έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Αλεξάνδρα 2,5 χρονών, ελάχιστα στιγμιότυπα έχουν βγει στη δημοσιότητα από την μέρα του γάμου τους.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους φίλους της από εκείνη την ημέρα αλλά και όσα συνέβησαν και δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Η φωτογραφία αυτή μου έσκασε» στο «σαν σήμερα» του face book… αν κ παντρευτήκαμε με τον @psycho_25 στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 είχα ανεβάσει λίγους μήνες μετά αυτή τη φωτογραφία για να τρολάρω τη μια από τις μάρτυρες, που ήταν η εικονιζόμενη @poulopom_ ! Δεν ξέρω αν χειροκροτεί γιατί επιτέλους με «έδωσε» ή γιατί κατάφερε να κάνει σωστά το ρόλο της ως μάρτυρας, πάντως αυτή η φωτογραφία άντε κ κάνα δυο ακόμα είναι τα μοναδικά ντοκουμέντα εκείνης της ημέρας! Μια καθημερινή, ( Πέμπτη) με λίγους καλούς φίλους κ συγγενείς, 13:28 ακριβώς, με τον δήμαρχο Εκάλης ( φανταστικός) να δίνει ρεσιτάλ. Φοράω δημιουργία της @lenakatsanidou κ με έχει βάψει κ χτενίσει ο @panoskallitsis . H όλη διαδικασία κράτησε λίγα λεπτά κ αμέσως μετά φύγαμε Τσακ μπαμ άλλοι για τις δουλειές τους κ εμείς για κάτι ραντεβού που είχαμε εκείνο το μεσημέρι, για επαγγελματικούς λόγους. Ναι, πήγα στα ραντεβού Με … το «νυφικό». Ούτε φαγητά ούτε γλέντια! Γύρω στις 5 που ξεμπερδέψαμε από τις δουλειές μας γιορτάσαμε με τον @psycho_25 τρώγοντας burger οι δυο μας, ενώ το πρώτο μας βράδυ ως παντρεμένοι το περάσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα σε ιδιωτική κλινική κάνοντας εξετάσεις στον @psycho_25 που είχε συμπτώματα πνευμονίας. Ήταν όμως μια ωραία μέρα με ευχάριστες αναμνήσεις που μέσα στο πρόγραμμα της είχε κ έναν… γάμο! Άντε κορίτσια μου κ στα δικά σας οι ανύπαντρες! #wedding #mywedding», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ