Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία της! (εικόνα)

Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία της! (εικόνα)

Ημέρα χαράς με την καλύτερη έκπληξη από τα παιδιά της.

Ημέρα γενεθλίων η Τρίτη 9 Φεβρουαρίου για την Φαίη Σκορδά, που έκλεισε τα 41 της χρόνια. Οι εκπλήξεις και οι ευχές τόσο στην εκπομπή της όσο και στα social media, ήταν αμέτρητες. Η πιο ωραία έκπληξη όμως, την περίμενε όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι δυο γιοι της Γιάννης και Δημήτρης της ετοίμασαν μια τούρτα που έγραφε πάνω «Χρόνια πολλά μαμά. Γιάννης, Δημήτρης». Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους φίλους της μια φωτογραφία με την τούρτα και τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους. «Η ωραιότερη τούρτα. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας. Υγεία και αγάπη σε όλους», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια το μεσημέρι που ήταν καλεσμένη στο « Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, αποκάλυψε το σχόλιο του γιου της Γιάννη όταν του είπε ότι έχει γενέθλια και κλείνει τα 41.

«Σήμερα γίνομαι 41. Μικρή δεν είμαι, μικρότερη φαίνομαι. Ξυπνάω το πρωί και ετοιμάζω το μεγάλο μου γιο να πάει στο σχολείο…. Του λέω γίνομαι 41 και μου απαντάει…. Καλά τα πας!», ανέφερε για τον γιο της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ