Εξοργισμένη η Νικολέτα Βλαβιανού με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»

Εξοργισμένη η Νικολέτα Βλαβιανού με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»

Απίστευτη καταγγελία.

Έξαλλη με συνάδελφό της από τις «Άγριες Μέλισσες», είναι η Νικολέτα Βλαβιανού, που εμφανίζεται στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί διαγνωστικό κέντρο για να κάνει το τεστ κορωνοϊού και η συνάδελφός της ερχόμενη απαίτησε να περάσει πρώτη παρακάμπτοντας την σειρά προτεραιότητας.

Δείτε όσα καταγγέλλει:
«Άγριες μέλισσες….καλάμια και λοιπά είδη ….

Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»….

Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19….

Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού, εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους ( όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….

Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …( άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες …)

Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε ( λόγω μασκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ.που ήταν μαζί μου ( γνωστή ηθοποιος επισης..) βρισκομαστε σε καθημερινά γυρίσματα….

Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία ( λες και δεν υπάρχει άλλο σηριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)

Που παίζετε εσείς ;;;

Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα …( σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …)

Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος ,μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. ( από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα ( μας …)ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….

Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω..

Η βασίλισσα ( που επαναλαμβάνω ,γνωριζομαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …

Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου ;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα έλεος !!!

Και να φανταστεί κανεις πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διονυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών …

εεεε ντροπή πιά …!!!!Επιτέλους Έχει και η αγένεια όπως και η «χαζομάρα» τα όρια της …».

Εξοργισμένη η Νικολέτα Βλαβιανού με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»: «Έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»

Update: Αργά το βράδυ της Πέμπτης η ηθοποιός κατέβασε την ανάρτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ