Κώστας Κρομμύδας: Τον πέρασαν για ζητιάνο και του πρόσφεραν χρήματα! (εικόνα)

Κώστας Κρομμύδας: Τον πέρασαν για ζητιάνο και του πρόσφεραν χρήματα! (εικόνα)

Μια συγκινητική στιγμή έζησε το πρωί της Δευτέρας ο Κώστας Κρομμύδας, πηγαίνοντας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με την σύζυγό του.

Έχοντας μαζί και τον σκύλο τους, την περίμενε απ’ έξω ακουμπισμένος σε μια κολόνα. Εκτός της μάσκας προστασίας λόγω του ψύχους φορούσε αρκετά ρούχα και είχε τυλίξει το πρόσωπο του με ένα κασκόλ, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολα αναγνωρίσιμος.

Τότε, τον πλησίασε μια ηλικιωμένη που τον πέρασε για άστεγο και του έδωσε 2 ευρώ. Ο ηθοποιός ένιωσε την ανθρωπιά στο μεγαλείο της και θέλησε να το μοιραστεί με τους φίλους του και να τονίσει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα.

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς…. Σήμερα περιμένοντας την Μαρίνα έξω από το σούπερ μάρκετ να κάνει κάποια ψώνια, ήμουν περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο το χέρι μου πρόσφερε 2 ευρώ, νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοιό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις», έγραψε ο ηθοποιός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ