Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη σε όλες τις γυναίκες: «Έφτασε και για μένα αυτή η ώρα, να γίνω και εγώ μάνα»

Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη σε όλες τις γυναίκες: «Έφτασε και για μένα αυτή η ώρα, να γίνω και εγώ μάνα»

Η συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Δύο μέρες μετά την αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη ότι είναι έγκυος μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία στο instagram, η εγκυμονούσα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και παράλληλα, ευχαρίστησε όλους για τις ευχές.

«Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ