Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και οι ηθοποιοί απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις από τους συναδέλφους τους.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσω Insta-Stories, τοποθετήθηκε για όσα δήλωσε ο συνάδελφός του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια  που δέχεται τις τελευταίες ημέρες λόγω των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που υπήρξε φίλος του και συνεργάτης του, καθώς, επίσης, και σε όσα γνώριζε αλλά και σε όσα δεν γνώριζε, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δάκρυσε, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται αυτό το διάστημα κατάρες.

Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με ανάρτησή του στο instagram «έβαλε» κατά του συναδέλφου του:

«O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά την ίδια την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/παραγωγική /αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα). Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και «συγκαλύπτεις» τον «βασανισμένο καλλιτέχνη» που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις.

Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος»;».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: «Καλύτερα να σιωπήσεις»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ