Ξεκαρδιστική αποκάλυψη: Ελληνίδα ηθοποιός φώναξε από το μπαλκόνι στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος!

Ξεκαρδιστική αποκάλυψη: Ελληνίδα ηθοποιός φώναξε από το μπαλκόνι στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος!

Ένας πραγματικά απίθανος τρόπος για να ενημερώσει τον σύντροφό της.

«Την ώρα που έκανα το τεστ ο Δημήτρης πήγε τον σκύλο μας, την Τρούφα βόλτα και βγήκα στο μπαλκόνι και του φώναξα “είμαι έγκυος“. Εκείνος τα έχασε, ένας γείτονας μου χειροκροτούσε και ήρθε ο Δημήτρης και με κοίταζε και χαρήκαμε. Δεν το συζητήσαμε καν», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «LoveIt» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο λόγος για την Σύλβια Δεληκουρα, η οποία μίλησε για την ζωή της ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, δεν ήμασταν πάρα πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά κι ήταν δώρο Θεού. Δε σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους. Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι με πολύ καλές σχέσεις, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θέλω να συμβεί αυτό στο παιδί μου.

Στην αρχή δεν ήθελα να παντρευτώ, παρά την πρόταση γάμου. Τώρα θέλω εγώ κι όχι εκείνος. Αν αποφασίσω να παντρευτώ θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο.

Στην εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και για να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι έπρεπε να έρθει ο Δημήτρης από τη δουλειά. Με φρίκαρε αυτή η κατάσταση. Γέννησα με καισαρική γιατί είχα ένα προβληματάκι. Όταν μου έφεραν το μωρό, νόμιζα ότι άγγελοι κατέβηκαν στη γη και τραγουδάνε. Δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα βγήκε από μέσα μου. Θήλαζα για 11 μήνες και το μωρό ήρθε μαζί στην περιοδεία που έκανα τότε», είπε κλείνοντας η Σύλβια Δεληκούρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ