Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νάταλι Κάκκαβα

Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νάταλι Κάκκαβα

Η εποχή δημιουργεί εκνευρισμό και «γεννά» διαφωνίες…

Η Ναταλία Γερμανού εμφανώς ενοχλημένη από τα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή σχετικά με το «Battle of the Couples», ξέσπασε στην εκπομπή της και πήρε θέση με σκληρά λόγια.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι “πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του”. Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.

Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω “τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος”. Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Νάταλι Κάκκαβα ακούγοντας την παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται», θεώρησε την στάση της αντισυναδελφική και μέσω του Twitter εξέφρασε την αντίδρασή της σχολιάζοντας: «Όταν εργάζεσαι σε ένα κανάλι δεν σου επιτρέπεται να κρίνεις αρνητικά κανένα πρόγραμμα του καναλιού σου. Από την άλλη αν εργάζεσαι σε άλλο κανάλι θεωρείται αντισυναδελφικό να σχολιάσεις αρνητικά πρόγραμμα άλλου καναλιού… Ε, ποιο το νόημα του σχολιασμού τότε;».

Η Ναταλάι Γερμανού ανταπάντησε λέγοντας: «Μα δεν το σχολίασε είπε “πρέπει να κοπεί άμεσα!”».

Ωστόσο, η Ναταλί Κάκκαβα επέμεινε στην αρχική της άποψη με νέο μήνυμα: «Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο γιατί χάνονται δουλειές. Όμως πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου σε όλους όσους εργάζονται στα κανάλια να εκφέρουν τη γνώμη τους αν κάτι τους αρέσει η όχι. Και όχι ανάλογα σε ποιο κανάλι εργάζονται” και συνέχισε: “Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ούτε σε ένα μεμονωμένο γεγονός. Μια γενική τοποθέτηση έκανα για το πώς μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα».

Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νάταλι Κάκκαβα