Θύελλα αντιδράσεων στα social media από το σχόλιο της Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή

Θύελλα αντιδράσεων στα social media από το σχόλιο της Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή

Πρώτο θέμα συζήτησης από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μία τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της αναφορικά με το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην είσοδο της Βουλής και το οποίο κόστισε τη ζωή στον νεαρό Ιάσονα ξεσήκωσε τους χρήστες του διαδικτύου και την έκαναν με διαφορά το Νο 1 trend συζήτησης στα social media.

Η παρουσιάστρια πρόβαλλε το βίντεο που αποκαλύφθηκε και απεικονίζει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου μπροστά στη Βουλή, στο οποίο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο έστριψε χωρίς να υπάρχει τροχονόμος- όπως θα έπρεπε- αριστερά με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή και θανατηφόρα σύγκρουση.

Ωστόσο, η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε την ταχύτητα της μηχανής του άτυχου νεαρού : «Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω.

Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις. Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές».

Μάλιστα, η ίδια απάντησε ότι παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά της:

«Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, οτι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο».